Proef de sfeer

Voordat uw kind een keuze maakt voor een middelbare school is het goed om goed te oriënteren op de verschillende scholen. Ook bij het Munnikenheide College hebben we diverse momenten om de sfeer op onze school te proeven! Hieronder vindt u alvast de belangrijkste data terug. 

Door de huidige omstandigheden zijn onderstaande data allemaal onder voorbehoud. Wij adviseren om deze pagina goed in de gaten te houden. Wilt u automatisch een bericht ontvangen als er wijzigingen zijn of als er meer bekend is? Download dan onze gratis Open Dag app, kies onze school (of scan de QR-code) en blijf op de hoogte!

Voorlichtingsdata

Kennismakingsmiddagen

Tijdens de kennismakingsmiddagen gaan groep 8-leerlingen drie (mini)lessen volgen. Zo volgen ze onder andere een les op een praktijkplein en bij een theorievak. Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing!

De kennismakingsmiddag is voor leerlingen van groep 8 waarvan de basisscholen niet deelnemen aan de klassikale schoolbezoeken (op 14 & 15 januari). Deze middagen zijn alleen voor leerlingen en niet voor ouders bedoeld. De middagen worden georganiseerd op beide locaties. U kunt uw zoon/dochter via deze link aanmelden.

- woensdagmiddag 2 december 2020
- woensdagmiddag 9 december 2020
- woensdagmiddag 16 december 2020
- woensdagmiddag 27 januari 2021
- woensdagmiddag 3 februari 2021

Bezoek basisscholen

  • 14 en 15 januari 2021 op beide locaties

Open dag

  • 15 januari 2021 (avond) op beide locaties
  • 16 januari 2021 (overdag) op beide locaties

In verband met de coronamaatregelen zijn bovenstaande data onder voorbehoud. Voor de kerstvakantie/half december is hier meer informatie te vinden. Of download de gratis Open Dag app, kies onze school en blijf op de hoogte!

Extra voorlichtingsavond

  • 23 februari 2021: locatie Rucphen (Bosheidestraat 1, Rucphen)
  • 24 februari 2021: locatie Etten-Leur (Trivium 60, Etten-Leur)